Minimális rendelés 1000 Ft.

 

Ft-tól Ft-ig Szállítási költség
0-14999 Ft 1200 Ft
15000-19999 Ft 650 Ft
20000 Ft -tól IngyenesKezdőlap » » Elektromos ajtóék - nyitásjelző riasztó


Elektromos ajtóék - nyitásjelző riasztó

 

Cikkszám: aa01
általános ár 1 990 Ft
Nettó: 701 Ft
Bruttó (27.0 %):
890 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 
Elektromos ajtóék - nyitásjelző riasztó - 1Elektromos ajtóék - nyitásjelző riasztó - 2Elektromos ajtóék - nyitásjelző riasztó - 3Elektromos ajtóék - nyitásjelző riasztó - 4

 

Egyszerű és azonnal használatba vehető biztonságtechnikai eszköz, vagyonunk, nyugalmunk megbízható védelmére. Besurranó tolvajok, rablók, esetleges szállodai támadások, rablások ellen. Az ajtó megnyitásakor erős hangú, riasztó hangjelzés hallható. Nyitáskor a nyomófelület érzékeli a rányíló ajtót. Az ajtóék a gumírozott talpnak köszönhetően mindenféle padlón használva ellenáll, kiékeli az ajtót, amivel egy időre megakadályozza a bejutást és e közben természetesen azonnal el is indítja az éles hangú riasztást. Az ék megakadályozza, hogy könnyen a szobába jusson az, aki ártó szándékkal érkezik, a hangos sziréna pedig remélhetően azonnal el is riasztja őt. A készülék kikapcsolható az oldalkapcsoló "OFF" állásba történő csúsztatásával. Praktikus, kis mérete miatt bárhová magaddal viheted! Nagyfokú nyugalmat biztosít, használhatod akár utazáskor, vagy nyaraláskor is, így nem kell attól tartani, hogy pl. alvás, vagy fürdés közben valaki csendben besurran a szobádba.
Szükséges elem: 1db 9V alkáli elem (nem tartozék)

 • Ajtóék riasztóval
 • 120dB sziréna
 • Állítható 3 érzékenységi fokozat
 • Támassza ki az ajtóriasztó ékkel az ajtót! Amint a behatoló próbál bejutni az ék ezt érzékeli és a nagy hangerejű sziréna (120dB!) megszólal, felkeltve így az Ön illetve szomszédok figyelmét! Az ék érzékenysége állítható, kikapcsolható!

  FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

  Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól. Írja meg kérdését, észrevételét.

  comment

  MTljMG